avslappnad-hand-background

Samarbete med Friskonomen

Publicerat 2017-05-07 av Malin Johansson

Carpus och Smidig Vardag samarbetar med Friskonomen

Det händer mycket ibland, och just nu mest hela tiden. Många järn i elden och nya möjligheter verkar dyka upp. Via Balansekonomis kurs har jag börjat se världen med "kantarell-ögon" och då händer det saker.

Glenn Öfverström och jag träffades för ca ett år sedan på ett av företagen där jag jobbar. Där fick jag en första introduktion i Fujiryokis massagestolar, då de precis skaffat in stolar till sin personal. Nu har jag uppdaterat mej på den nyaste stolen på Friskonomen.

Och jag måste bara berätta om den upplevelsen. Så gött för mina egna spänningar i ryggen!

Massagestolen kan hjälpa dej i vardagen när besvären i rygg, axlar och nacke. Även spänningar i benen, sätet och länden.

Jag upplever en bra behandlingen av den här massagestolen. Både pressur och stretch-effekt. Det är ett omfattande program som finns i stolarna och det täcker det mesta du i vardagen kan behöva för att lätta på dina besvär. 

Du väljer program utifrån ditt behov för stunden, avslappning, stretching eller ordentlig knådning. Den inbyggda datorn mäter din rygg som start och anpassar programmet efter din kropp.

Hör av dej när du vill prova!