avslappnad-hand-background

Nybliven författare

Publicerat 2016-09-18 av Malin Johansson

Nu kan jag titulera mej författare och illustratör också! Det känns lite kul och läskigt.

Till helgen 22-25 september kommer jag att delta i Bokmässan 2016 i Göteborg. Som utställare!

Ni är alla välkomna till monter C00:09 där Qoola Qvinnor håller till, och jag!

Jag har skrivit två böcker under sommaren. Den ena handlar om stretching och hållning, titeln är Smidig Vardag. Den andra är en barnbok om två nyblivna spöken, Truls och Lite Trasig, som börjat sitt äventyr på Stensund slott. 

Böckerna ska jag nu presentera och sälja på bokmässan i Göteborg. De har också fått uppmärksamhet i en podradiosändning av skrivcoachen jag har kontakt med. Jeanette Niemi gjorde en intervju med mej på Skrivradion som ni gärna kan lyssna till. Titta också på hennes andra trådar kring kreativt skrivande.

Ni som är intresserade av att köpa någon eller båda böckerna kan det genom att maila mej på malin(at)carpus.se.

Eftersom arbetet gått fort med böckerna och tryckningen är på gång just nu har jag ännu inte kunnat sätta pris på böckerna. Men de som mailar intresse av att köpa böckerna kommer från nu till Bokmässans sista dag att få 20 % i rabatt på ordinarie pris.

Smidig Vardag är ett material som även inkluderar möjlighet till föreläsning, workshop och konsultation för personliga råd och övningar. Är du intresserad av detta hör du också av dej. Detta gäller i första hand företag men även dej som privatperson.

Så välkommen till en Smidig Vardag, till spökena på Stensunds slott och till Bokmässan 2016 på Svenska mässan i Göteborg.