avslappnad-hand-background

20 års jubileum

Publicerat 2014-01-22 av Malin Johansson

Fick ett erbjudande idag om att köpa 20-års jubileums pennor. Först tänkte jag vadå fira "mitt jubileum", sen insåg jag..... Det är 20 år sedan jag startade Carpus.

Jag tror på bra teamwork, du som kund är en del av det team som skapas då du o jag möts. Jag hoppas att ni hör av er med era tankar i form av positiv feedback och konstruktiv kritik. Tillsammans ger vi smärtor o värk en match och jobbar för större välmående.

Som naprapat har jag haft förmånen att verka på flera platser. Tack till er alla! Partille Ryggklinik Magnus Danner, Din naprapat, Muskel o Ryggmottagning, City-kliniken, Osteopatkliniken Delfinen, Sätila Klippcenter, Susanne Axillus och Solhörnan.

Nu fortsätter verksamheten med nya mål men på samma arena o med samma medel. Välkomna till min mottagning i Hyssna o fortsatt tack till de företag som valt att anlita mej för personalvård.

Leg. Naprapat, lic. kostrådgivare med inriktning LCHF/Paleo, medmänniska o samtalspartner, problemlösare o bollplank.

Utvecklingsplanen för 2014 innehåller bl.a. Hormonkurs o Näringsrådgivning. Dessutom kreativt skrivande och så småningom (förhoppningsvis) en läsvärd bok. 

Någon form av firande under året måste det väl bli.  Till sommaren är det "födelsedag", kom gärna o fira med mej då. Mer info längre fram.

Jag önskar er "allt möjligt då allt är möjligt".             Malin

havosol