avslappnad-hand-background

Lic. Kostrådgivare

Publicerat 2013-07-13 av Malin

Välkommen till kostrådgivning med fokus på Naturlig mat för optimal hälsa.

Jag är nu lic. kostrådgivare efter utbildning hos mf Hälsoutbildningar i Stockholm. Det känns bra att få jobba med ett bra koncept

Det handlar om en lågkolhydrat-baserad kost. Det finns flera olika varianter med olika benämningar LCHF, Paleo, LCHQ, Atkins-metoden etc. Det gemensamma och viktigaste är att man minskar kolhydratintaget och äter mat med god kvalitet.

Är du intresserad av bra mat? Har du besvärande mage? Är det svårt att hålla dej mätt på den mat du äter idag? Har du ett sockersug som pockar på uppmärksamhet? Tänker du hela tiden på vikten o gör rätt, men ändå inte lyckas öka förbränningen? Eksem, inflammation, värk?

Det här kan vara något för dej!!

I grupp eller som enskild coachning kan du nu få hjälp, och lära dej hur din kropp fungerar och vad som kan hjälpa dej till ökat välmående.

Vid 6 tillfällen (12 h) går vi igenom den bakomliggande kunskapen, och optimerar förståelsen för bra mat o hälsa.

Du får kursmaterial, personlig rådgivning, interaktiv shopping i din mataffär, boken Matrevolutionen av Andreas Eenfeldt, samt mängder av recept-tips.

Dessutom får du göra en Fettsyreprofil, via blodprov. Du får ett kvitto på hur din balans ser ut gällande Omega3/6/9, Transfett och cellmembransflexibilitet mm.

Erbjudande! Kostnaden eller snarare Investeringen för det här är 400kr/ person/tillfälle, (2400kr) Nu under hösten 2013. 

Ordinarie pris: Kurs: 2900 kr/person. Matrevolutionen (bok): 60kr. Fettsyreprofil: 965kr.

Så häng på du med. Gör en insats för din optimala hälsa.

default