avslappnad-hand-background

Välkommen till mej och Carpus

Publicerat 2013-05-03 av Malin

Nu är Öppet Hus och premiären av Carpus naprapatmottagning i Hyssna klar.

Tack alla som gjorde det till en bra start för verksamheten.

 default

Nu vill jag presentera vad jag har för planer framöver.

Först nu fram till sommaren kommer jag att koncentrera mej på att ta hand om alla er som bokat tid. Det finns gott om lediga tider för er som inte tagit chansen ännu att höra av er.

I sommar får jag, om allt går som jag tänkt, Licens för Kostrådgivning, med fokus på lågkolhydratkost, men med sikte på att hjälpa fler må bra med bra mat.

Parallellt har jag fått ett samarbete med Sofie Sigfridsson som jobbar med Home Fitness. Här kan både jag, och ni! få hjälp att komma igång med träning med hemmet som bas. 

I höst kommer jag att hålla lite kurser o håller som bäst på att planera för det. Tveka inte att meddela mej via mail eller på facebook (Malin Johansson) om ni vill anmäla er till någon av grupperna, eller fråga mer om dom. Här följer en kort beskrivning:

Kostcoachen Rådgivning med lågkolhydratinriktning, 6 föreläsningar och personlig coachning i din vardag. 

Massage för hemmabruk Ta chansen att lära dej grunderna för att kunna hjälpa nära o kära där hemma med spända o ömma muskler. 

Utvecklande bokcirkel 1 Vi läser Ledaren utan titel, av Robin Sharma. Under 5 träffar tar vi oss an boken och jobbar med personlig utveckling utifrån de essenser vi hittar längs vägen.

Utvecklande bokcirkel 2 Vi läser här Behöver jag din kärlek, av Byron Katie. Under 5 träffar tar vi in boken och jobbar även här med den egna personliga utvecklingen utifrån hennes teser.

Så tveka inte på att höra av er om ni är nyfikna att ta din plats i gruppen i höst.

 Återigen, Välkommen till mej!