avslappnad-hand-background

Semester

Publicerat 2012-07-01 av Malin

Välkommen till sommaren, fast man kan undra om det är sommar på riktigt.

Varannan dag högsommar, o varannan höstkänsla med regn o kyla.

Nåväl, har man inget annat att bekymra sej över kanske man kan klaga på vädret. Men själv tycker jag att det är rätt meningslöst att klaga på vädret när jag inte kan påverka det utan bara hur jag inrättar det jag gör efter det.

Så den här helgen blir det lite olika. Igår när det var fint var jag ute o grävde i trädgården. Idag när det ösregnat hela morgonen blir det lite slappare inomhus. Saker att komma ikapp med. Böcker att läsa. Elda lite i eldstaden. Så kan man säga -Oj, nu regnar det igen! men inte lägga mer energi på det, utan göra något bra sålänge.

Många har tagit semester o många längtar fortfarande till sin ledighet. Här är det bara någon vecka kvar. Skönt. Först en vecka i Turkiet, Alanya och sedan får vi se vad som blir aktuellt resten av semesterveckorna.

Jag råkar vara framme vid det magiska strecket där jag ska fylla 40! Det blir faktiskt roligt att få fira det. Mycket händer när man är mitt i livet o det är dags att uppdatera sej på vad man gör o på vilket sätt.

Just nu är livet väldigt fysiskt. 

Träningen för löpartävlingen i Vålådalen går hyfsat. Träningslägret i Kullaberg som inkluderade Kullamannen (Salomon Trail Tour 2012) gick väldigt bra. Många mil i benen utöver tävlingen på lördagen.

Hemma är det mycket praktiska saker att ta tag i, framför allt i trädgården och med huset. Att göra klart o få ihop det vi jobbat på nu i flera år.

Jag har dock planer på att utveckla en ny sida här på Carpus.se där jag kommer publisera texter kring olika teman som kommit i min väg. Men var sak har sin tid, som det sags så många gånger. Så det kommer att starta först efter semestern. 

Jag önskar alla en skön sommar både med o utan regn!

Vill tipsa om följande hemsidor, (om det regnar o du vill hänga inomhus)

www.kostdoktorn.sewww.hemövningar.comom solskyddsmedel -"tänkvärt".

Om ni vill göra mej sällskap på Axa rundan kan ni läsa mer här. 11 augusti ses vi i Vålådalen isf. smsa mej gärna ni som är med.