avslappnad-hand-background

Så kan det gå

Publicerat 2011-10-28 av Malin

Attans vad tiden går fort. Eller är det bara så att jag inte prioriterat att uppdatera bloggen. Så är det såklart. Jag kan ju som vanligt inte skylla på något eller någon utom mej själv. Och nu har jag valt att göra annat ett tag. Ja så kan det gå.

Under tiden sedan jag visade mej här på sidan senast har jag gjort några djupdykningar o rensat upp lite i det inre biblioteket. Jag har gått grundkurs i Kinesiologi, jag har varit ordentligt förkyld i 6 veckor ( inget att tycka synd om), jag har läst två, för min del, mycket utvecklande böcker ( Resan av Brandon Bayes och Väck din inre healer av Eric Pearl) och flera vanliga böcker. Om det nu finns några vanliga böcker.

När man vågar möta förändringar i livet och kanske till o med skapa utrymme för förändring känns det alltid spännande. Även om det inte blir så stora förändringar. Men bara man tänker att möjligheten till förändring finns, kanske det visar sej mycket tydligare än man vågat hoppas på. Frågan är bara om man vågar ta steget eller om man vågar stå kvar. Oavsett vilket man väljer så gör man ju det valet själv. 

Så ta chansen att göra ett eget val. "Det här vill jag göra något åt." o så försöker man göra det. Eller så säger du "Nej, jag vill ha det som det är nu, det passar bra som det är" o så har du använt ditt mod att stå kvar i det ljus du redan har omkring dej.

I vilket fall Önskar jag dej just idag Lycka till! För just idag är en viktig dag att stå modig o medveten om att det du gör är viktigt. Du är viktig!

Kram till alla som vill ha en, o lyckospark till alla som vänder ryggen åt.