avslappnad-hand-background

Passion

Publicerat 2011-03-30 av Malin

Det är verkligen härligt o fascinerande att se hur hjärnan hittar i informationsdjungeln. Jag håller på att skriva på ett litet föredrag, om det nu någon gång blir presenterat som föredrag. 

Det handlar om Passion och moral-piskor i texten jag skrivit, o så läser jag helt plötsligt lite här o var om människor som upplever passion, som skriver om passion o som lever i passion. Texter o artiklar, program o reklam. Överallt står det Passion med någonstans, och ögonen hittar direkt.

Här kommer en länk till en passionerad kille, Andreas, som bloggar om mat, bland annat. http://enherransmat.blogspot.com/. Lite inspiration i något vi ägnar oss åt varje dag. Att hitta på något att äta.

Nu stiger knoppar o blad ur gräset o vittnar om den passion som finns i naturen. För passion är väl när man gör något av hela sitt hjärta, när man gör något av all sin kraft. När detta något uppfyller en med lycka o glädje.

Så var spirar din Passion? När tillåter du dej att njuta av hela ditt hjärta? När lyssnar du till dina högsta önskningar o låter påbuden från andra vila?

Jag vill hitta mer av den inre glöden. Våga lysa lite klarare. Sträcka på mej likt en krokus ur gräset o leva ut av all kraft, stilla varande eller exploderande aktivt. Och det får lov att vara just så som jag vill o behöver. Inga mattor att hålla mej på eller murar som håller mej tillbaka. Om jag vill....om jag inte vill.....det är frågan. 

Glad vår till alla underbara!