avslappnad-hand-background

Bekräftelse

Publicerat 2010-08-31 av Malin

Vad det är viktigt med bekräftelse. Jag har haft möjlighet att lära känna en kvinna som är fantastisk på att bekräfta vem jag är. Tove Noxfeld har en härlig bredd i sina behandlingar.  

Under måndagen hade jag bokat en tid hos henne. Det var länge sedan vi senast träffades o det var skönt att se dom djupa ögonen igen. Jag önskar alla möjligheten att få känna den bekräftelsen jag fick känna under behandlingen. Inte som kund, eller som patient, eller bekräftelse av mina funderingar, eller mina bilder o tankar om vem jag är utan som bara Mej, den jag är. 

Den jag är när alla måsten, förväntningar, minnen och etiketter runnit av. Mitt hela jag. Mitt innersta jag. Så skönt att få känna! Att få förstå vad som hela tiden finns där! 

Och att jag under allt det där kan göra val kring hur jag vill ha det med alla måsten, förväntningar, minnen o etiketter. De är inte jag utan saker jag väljer att göra o ha som verktyg på min väg. 

Bekräftelse = något som tyder på eller bevisar att något är sant! 

Jag är sann, men allt det som sitter som etiketter på mej behöver inte vara det. Jag måste ingenting, men jag vill en väldans massa saker! Och det är mycket roligare när jag känner att jag vill!

Tove själv skriver:

"Allt du någonsin behöver för att trivas o föra ditt liv i önskad riktning, bär du inom dig. Ibland kan vi behöva någon som lyssnar med full uppmärksamhet o ställer en välriktad fråga, för att vi ska minnas och bejaka de fantastiska resurserna inom oss."

Tove Noxfeld Healing, Mindfullness och Baklänges-coaching


Vad kan du göra idag för att bekräfta ditt innersta, eller någon annans inre jag?